1 Şubat 2012 Çarşamba

Playchess Oyna - Ücretsiz + Serial


Türkiye İş Bankası Sponsorluğuyla, Türkiye Satranç Federasyonu'nun lisanslı tüm sporcuları, lisansları vize olduğu sürece Satrançoyna (Playchess) hizmetinden ücretsiz olarak yararlanacaktır. Bu hizmetten faydalanabilmek için satrancoyna@tsf.org.tr bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine bir e-posta ile başvurarak istekte bulunmanız gerekmektedir. E-postanızda belirtilmesi gereken bilgiler ve tüm önemli detaylar için haberin devamını okuyunuz.
İsim-Soyisim, Lisans Numarası (TC Kimlik Numarası), Lisans ili, Vize tarihi, Playchessde almış olduğunuz kullanıcı adınız. Kullanıcı adını yazarken lütfen doğru, eksiksiz olmasına dikkat ediniz. Örneğin; FatmaKoc kullanıcı adınız, tarafımıza bilgi verirken Fatma Koc, fatmaKoc, fatmakoc vs. gibi büyük-küçük harflerde ve boşluklarda yanlışlıklar yapmayınız.
Önemli Not: Sezon vizesini yaptıranların başvurmalarını önemle rica ediyoruz. Türkiye Satranç Federasyonu sezonu 01 Ağustos- 31 Temmuz arasıdır. Gerektiğinde lisans fotokopiniz, vize tarihinin yer aldığı banka dekontunuz istenecektir.
Daha önce seri numarası almış olanlara, üzerinden 1 sene geçmeden yeni bir seri no verilmemektedir.


Kaynak:
Tsf
İlgili Program Download/Ayrıntılı Bilgi: Satranç Oyna

Programın Kurulumu/Resimli Anlatım: Playchess (İngilizce)

Playchess Orjinal Sayfası için tıklayınız.
Not: Serial için yazdığınız maile cevap gelmesi belli bir zaman dilimini alabilir.
(Şahsen ben arkadaşımın 1 ay beklediğimi hatırlıyorum.)

Aslında bu sistem ve ücretsiz kullanım seneler öncesinden vardı. Ancak yeni başlayanlar yada bilmeyenler olabilir. Tavsiye ederim.

1 Yorum:

Buradan da satranc oynayabilir,satranc ogrenebilirsiniz.Adres

http://satrancoyna.myartsonline.com/

Yorum Gönder